Jag idag

Jag idag – Självkännedom, återhämtning, fokus!

I en varm och trygg atmosfär får du möjlighet att möta dig själv; den du är just nu och det du bär med dig. Vi jobbar parallellt med två metoder: konstpedagogikens kreativa och utforskande uttryck och stresspedagogikens konkreta verktyg för att hantera vardagens stress.
I den intuitiva processen i ateljén, under Tinas trygga vägledning, får du utforska din historia och synliggöra dina behov just nu. Du målar utifrån Tinas instruktioner, och du behöver inga förkunskaper.
I gruppdialogen med Sigrid som coach får du kartlägga din nuvarande livssituation och jobba med avspänning, motivation och sunda strategier för mer lugn och fokus i vardagen.

Vi startar med fika kl 9.00 på lördagen, och arbetar sedan hela dagen med avbrott för lunch kl 12.30 och eftermiddagsfika. Ni kommer att arbeta i liten grupp, omväxlande med Tina och Sigrid. Innan vi slutar vid femtiden går vi igenom dagen, tittar på bilder och knyter ihop säcken.
Vi träffas igen kl 9.00 på söndagen och arbetar vidare till lunch. På eftermiddagen finns tid för reflektion i grupp. Vi bryter upp ungefär klockan tre.
Vi träffas för en återkoppling en vardagskväll efter ett par veckor, för att fånga upp vilka förändringar som skett i livet efter kursen.

Nästa kurs planerar vi att hålla i oktober 2019. Kontakta oss gärna om du har frågor eller är intresserad av kursen.

Pris: 2300:- (Luncher och fika ingår i priset, liksom material.)
Var: Vi arbetar i Tinas Ateljé och samtalsrum på Backa kvarn.


Kontakt:
Tina Tombrock, tina.tombrock@gmail.com 070 202 96 20

Sigrid Renklint, sigrid.renklint@gmail.com 0704 67 30 75